Една усмихната и слънчева сутрин на кафе с Милена от , от

...
Една усмихната и слънчева сутрин на кафе с Милена от , от
Коментари Харесай

Новата модна мания на едно градско момиче

Една усмихната и слънчева заран на кафе с Милена от , от която научаваме за най-новите фешън мании, за това какво е да съвместяваш ролята на жена, блогър и майка и по какъв начин може да улесниш всекидневието си, без да пропуснеш да се забавляваш.

Някой ми беше споделил, че модата е допустимо най-здравословната фикс идея. И е бил изцяло прав! Модните мании при дамите избиват най-често в обувките или чантите. Но тази взаимозависимост към този момент се отклонява малко настрана и удря в модерните технологии.



Тази седмица за малко имах опцията да се насладя на компанията на Samsung Galaxy Note8 и в случай че би трябвало да съм почтена, той несъмнено съумя да ме впечатли. Смартфонът, който употребявам сега, е страховит и съм много привързана към него, само че съпоставен със Samsung Galaxy Note8, " издиша " откъм екстри.

Аз съм от тези консуматори, които употребяват телефона си за диалози, доста фотоси и ровене в Интернет. Не играя игри, не виждам филми и не пиша известия до безсъзнание, тъй че като жена първото, от което се впечатлявам в един смарт телефон, е красивият дизайн. Като блогър най-важното за мен са камера, екран и функционалност. А като майка разгадавам на това телефонът да ми оказва помощ в всекидневието, като го улеснява допустимо най-вече.



Сега ще ви опиша за моя ден със Samsung Galaxy Note8.

Събуждам се сутринта и виждам звезди... Буквално. От скрийнсейвъра. Първото нещо, което върша заран, откакто отворя очи, е да взема телефона си и да ревизира небрежно какво се случва в обществените мрежи. Понякога това ми работи по-ободряващо и от ароматно кафе. Предстои ми подготвяне на децата за учебно заведение и детска градина, а по-късно и ранна среща на кафе в центъра с моята другарка и фотограф, защото през днешния ден е ден за фотоси за блога.

09:30 ч., 10 градуса, слънчево. Вече съм в кафенето и пия луксозно капучино с карамел. Докато очаквам Ками, имам опция да прегледам и да се поровя из функционалностите на новия смарт телефон, тъй като нямам самообладание да го тествам на " бойното поле "...





Елегантният дизайн на Galaxy Note8 е неоспорим – смарт телефонът е извънредно хубав, тъничък и лек . Сигурна съм, че за всички фешънисти и техно фанатици ще бъде обич от пръв взор. Размерът му е съвсем колкото един шоколад (както означи синът ми, когато го видя за първи път). Елегантността на дизайна съгласно мен се дължи значително и на инфинити екрана, с който е екипиран смарт телефонът. Иновативният дизайн на екрана, който разрешава да се вижда повече от картината (почти без рамка), е в действителност преимущество в всекидневието.





Харесва ми огромният екран , който мога да усъвършенствам за описи . Понастоящем постоянно нося със себе си бележник, в който протоколирам всичко – от програмата ми за деня по часове, до напомняния, предписания и всевъзможни хрумвания. С този модел смарт телефон това към този момент е елементарно, бързо и прелестно, тъй като мога да нахвърлям хрумвания непосредствено върху екрана на телефона или да протоколирам всевъзможни дневни бележки даже когато дисплеят е изключен.

Екранната записка става с помощта на S Pen (смарт химикалка, която работи без батерия, не се нуждае от зареждане и се съхранява в самия телефон), след което мога да запаметя всичко записано и то да остане там през целия ден, с цел да не го не помни. Новото във функционалността Screen off memo на Galaxy Note8 е способността да се основават до 100 страници бележки, както и да се редактират тези, " прикачени " на Always on Display. Направо се влюбих в тази функционалност!





Смартфонът Galaxy Note8 предлага нов метод на връзка и това става точно посредством S Pen. С него може да се рисува непосредствено върху фотоси, това ни дава опцията да творим, да изразим страстите си и да ги трансформираме в изкуство. Можем да сътворяваме анимирани известия или живи емотикони, посредством които по едно и също време да пресъздадем настроенията си и да се забавляваме.

Това, което в действителност бих употребила постоянно в всекидневието си, изключително когато изучавам и оказвам помощ на сина ми по японски език, е предлаганата усъвършенствана функционалност Translate . Чрез наклоняване на S Pen над чуждоезиковия текст могат да се превеждат думи на до 71 езика, в това число думи, форматирани като изображения и разпознати като знаци. Сега да забележим дали японският иска ми се опре!



Възможностите на камерата на Galaxy Note8 освен ме впечатлиха, само че и ме накараха да се влюбя в нея. Снимките се получават с отлично качество, дори и при по-слаба светлина. Но най-вече ми хареса високата резолюция, с която снима задната камера, и блърът, който основава при по-отдалечените обекти на фотографията, включената функционалност " фокус онлайн ". Ефектът е тъкмо като от професионален фотоапарат. Тази функционалност я оцени високо и Ками, която е фотограф. Има даже и лични маски, които се ползват върху фотографията, преди още да е снимана (подобни на тези в Инстаграм). Въпреки че не си падам по селфитата, с Ками доста се забавлявахме с това приложение!



Снимки: Samsung Galaxy Note8

Ето още нещо, което доста ми хареса – режимът Multi Window , посредством който може да се отворят по едно и също време две приложения на екрана. Това разрешава да чувам и виждам музика да вземем за пример и в това време да давам отговор на известия в пощата ми.

След два часа в диалози, две кофеинови питиета и тестване на камерата на Galaxy Note8 върху закуската, към този момент сме подготвени да тръгваме към определената локация за същинските фотоси за блога...



На всички фешънисти и фенове на модата и новите технологии с две ръце предлагам този прелестен смарт телефон.

С поддръжката на Samsung
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР